Frecvenţele Solfeggio

Acum câţiva ani niste cercetători au redescoperit o scală de frecvenţe armonice care era folosită în antichitate, dar “pierdută” de-a lungul vremii şi înlocuită cu scala muzicală armonică modernă. Această scală armonică era încă folosită în muzica gregoriană din evul mediu. Apoi autoritătile bisericeşti au pretins ca ea a fost pierdută. Noua înţelegere a acestor frecvenţe redescoperite susţine că acestea nu aveau doar scopul de a crea muzică, ci ele reprezentau de fapt frecvenţele de bază ale Creaţiei, care modifică materia şi nivelul de conştiinţă, deci ‘realitatea’. Desigur, cei care le-au redescoperit au început să le folosească pentru vindecare, deoarece ele au darul să readucă structurile corpului fizic la armonia arhetipală, prin refacerea ADN-ului. Sunt şase frecvenţe fundamentale: 396, 417, 528, 639, 741 şi 852 Hz. La acestea au mai fost adaugate, respectând principiul armonic, încă trei: 174, 285 şi 963 Hz. Dintre frecvenţele fundamentale, una se remarcă în mod deosebit – 528 Hz – considerată a fi frecvenţa Iubirii Divine ( Codul Sursă ). Această frecvenţă ne readuce în armonie divină cu toată Creaţia, facilitând vindecarea şi miracolele.

Codul Sursă, dezvăluit !

Există un aspect absolut ştiinţific al Înălţării, care incepe să se infiltreze mai mult în mintea colectivă, cu privire la rezonantă – iar cei aflaţi în prima linie a noii omeniri cunosc bine acest lucru. Acele suflete care inaugurează noua lume încep să cânte pe un ton diferit. Fără exagerare, Omul nou ( angelic ) este acordat la rezonanţa de 528 Hz a inimii ( superioare ) sacre, ce rezonează în armonie cu reţeaua cristalină ( Christică ).

Frecvenţa de 528 Hz a IUBIRII este Codul Sursă al CreaţieiCHEIA universală necesară ca să ne descătuşăm potenţialul co-creativ, ca să ne eliberăm de constrângere şi ca să intrăm pe terenul de joc al Noului Pământ. Acest cod acţionează ca un limitator, pentru a asigura că puterile sacre ale universului le sunt acordate doar celor cu inima curată.

Ești pe cale să pornești într-o călătorie care ar putea să îţi schimbe viaţa în profunzime.

Atenuă stresul şi anxietatea.
Stimulează sustinerea sistemului imunitar.
Crearea sincronizării creierului.
Îmbunătăţeşte memoria şi rezolvarea problemelor.
Hrăneşte intuiţia şi fluxul de creaţie.
Întărirea dezvoltării personale.
Îmbunătăţirea somnului.
Depăşeşte problemele emoţionale.
Hrănirea corpului, minţii şi spiritului.

174/147 ; 285/258 ; 396/369 ; 417/471 ; 528/582 ; 639/693 ; 741/714 ; 852/825 ; 963/936 – Tubesnak VideoPlayer

ACTUALIZAT  15.03.2013

 

DESCARCĂ Frecvenţa Ravi Solfeggio: Versiunea 1 [ Recomand ] ( wav ) 

DESCARCĂ Frecvenţa Ravi Solfeggio: Versiunea 1 ( Pitch refăcut la 432 Hz ) [ fără sunetul ambient ] [ Recomand ] ( wav )

DESCARCĂ Frecvenţa Ravi Solfeggio: Versiunea 2 [ Recomand ] ( wav )

DESCARCĂ Armonia Sfântă – Jonathan Goldman ( mp3, 192 Kbps )
DESCARCĂ Frecvenţe Sedona 11:11 (mp3, 128 Kbps)
DESCARCĂ Frecvenţe Anemona (mp3, 244-264 Kbps)
DESCARCĂ Frecvenţe Solfeggio Pure (flac, 236-355 Kbps)
• DO de sus – 174 Hz -fundatia , formarea de bază, baza
• UT – 396 Hz – eliberează de frică şi culpabilizare
• RE – 417 Hz – soluţionarea situaţiilor nerezolvate
• MI – 528 Hz – transformare şi miracole (repară ADN-ul)
• FA – 639 Hz – conexiune / relaţionare interumană
• SOL – 741 Hz – expansiunea conştiinţei
• LA – 852 Hz – dezvoltarea intuiţiei, restaurează echilibrul spiritual
• TI – 963 Hz – accesarea energiei Creatorului
 • acţioneză asupra lobilor frontali ai creierului;
 • induc regenerarea celulară şi facilitează producerea unor substanţe care întăresc sistemul imunitar (este vorba de beta- endorfine produse în encefal, cu puternic efect analgezic şi care sunt răspunzătoare de senzaţia de plăcere);
 • reduc confuzia, anxietatea, depresia şi insomnia, furia şi iritabilitatea;
 • amplifică intuiţia şi discernământul;
 • induc capacitatea de a avea o viziune globală şi completă a situaţiei în care ne aflăm;
 • amplifică imaginaţia creatoare, vitalitatea, echilibrul şi stabilitatea;

1. Ascultand pentru prima oara, se recomanda sa va intindeti pe spate si sa intrati in cea mai confortabila stare a dumneavoastra sau sa gasiti cea mai relaxanta pozitie in scaun.
2. Pastrati volumul la nivelul maxim pe care il puteti suporta.
3. Este posibil sa simtiti o senzatie vibratorie in zona cervicala incepand de la baza gatului gradual sfarsinduse in zona fruntii la finalul track-ului.
4. Este posibil sa simtiti “amorteala” dupa ce ati incheiat ascultarea track-ului si este posibil sa simtiti o durere de cap impreuna cu o senzatie de zvacnire pe o scurta perioada de timp avand in vedere ca experimentati crearea unor noi cai neuronale apartinand celor doua emisfere ale creierului. In momentul in care migrena si senzatia de zvacnire se vor reduce semnificativ va veti simti mai bine / mai nou decat v-ati simtit vre-odata. Bucurati-va de acest sentiment! Procesul dumneavoasta de ascensiune a inceput.
5. Cei care au contact prima oara cu acest track il pot asculta inainte de o cura de odihna sau de somnul de noapte deoarece pe parcursul somnului efectele de dupa ascultare nu sunt simtite si te trezesti complet regenerat si reinoit.
6. SA NU LUATI MEDICAMENTE PENTRU TRATAREA DURERII DE CAP..este foarte important. E necesar sa intelegeti ca discomfortul cauzat de migrena si ameteala se datoreaza procesului natural de vindecare in curs de desfasurare si a nici unui alt motiv.
7. O sa dormiti in mod normal intre 12 si 16 ore pe perioada vindecarii pana in punctul in care corpul este complet regenerat. O sa simtiti putina osteneala pe perioada vindecarii dar procesul ar trebui sa se incheie in 5 – 6 saptamani.
8. Daca exista o senzatie de amortire in zona capului o stare de confuzie impreuna cu oboseala pe masura imediat dupa ascultarea track-ului, va sfatuim sa iesiti a aer curat si sa respirati adanc. Va veti simtit revigorat in scurt timp.
9. Consumati o cantitate semnificativa de apa deoarece corpul dumneavoastra va elimina toxinele acumulate pe parcursul timpului si de asemenea ingrijiti-va sa consumati atatea proteine cat corpul dumnevoastra solicita.
10. Ascultati track-ul pana in punctul in care efectele de dupa nu mai exista, deoarece asta indica faptul ca a-ti primit impulsul necesar pentru ascensiune iar corpul si mintea vor avea grija pana veti atinge maximul de potential care va este destinat.
11. Majoritatea Chakrelor vor fi activate in procesul de vindecare..inclusiv capacitati telepatice marite, clarvedere si capacitati vindecatoare( Daca a-ti simtit un gadilat si multa caldura in centrul palmelor indiferent daca sunteti stangaci sau dreptaci e necesar sa stiti ca aveti activata capacitatea de a vindeca afectiunile tridimensionale sau bolile celorlalti )..vor fi o multime de lucruri noi pe care le veti descoperi in capacitatile dumnevoastra ! Ceea ce s-a mentionat aici este doar o mica parte din intreg.
12. Sub nici o forma sa nu faceti abuz de putere in urma dobandirii acestor abilitiati care au doar menirea de a ajuta si de a fi impartasite cu ceilalti si nu folosite in scopuri egoiste. 

( Traducere de Marina Reslescu )

ATENŢIE!

Pot asculta frecvenţele de mai multe ori pe zi?

Sigur că poti, dar, este important de ştiut că, dacă ai efecte adverse cum ar fi dureri de cap sau greaţă, trebuie să aştepţi până ce au trecut complet înainte de a începe sa asculti din nou. De obicei, este bine sa trageti un pui de somn sau să  aveţi un somn bun. Pentru că odată ce te joci cu aceste tonuri, ele au cu adevărat efect asupra ta de îndată ce dormi. Corpul tău este reconstruit atunci când se odihneste.

Frecvenţele binaurale / isochronice Solfeggio sunt un instrument valoros pentru dezvoltarea personală şi gestionarea sănătăţii fizice şi emoţionale. Cu toate acestea, aceste frecvenţe nu ar trebui să ia loc de tratament medical profesional pentru orice problemă medicală gravă.

Nu se vor asculta NICIODATĂ în timp ce conduceţi un autoturism sau mânuiţi dispozitive şi utilaje periculoase!
Preluat de pe http://www.solfeggiotones.com

60 thoughts on “Frecvenţele Solfeggio

 1. Ce-ar putea insemna daca nu am nici unul din simptomele descrise mai sus, nici durere de cap, nici ameteala? Nu si-au atins scopul? Am stat intinsa, cu ochii inchisi, lasandu-mi mintea libera, nici n-am incercat sa elimin ganduri, nici nu le-am imbratisat. Are ceva daca ascult numai un ton sau trebuie toata lista deodata?

 2. Multumesc pentru raspuns. Am descarcat deja tot ce se poate descarca. Dar nu mi-ai zis daca trebuie ascultate toate odata sau pot asculta si numai anumite frecvente. E vreo ordine, ceva?

  • Aici sa iti faci o idee cum lucreaza fiecare frecventa in legatura cu centrii energetici ai corpului tau http://imageshack.us/photo/my-images/842/chakrachartbodytuners10.jpg , acum nu stiu daca este o ordine stabilita, dar eu as incepe in ordinea frecventelor exemplu 174 Hz.. in sus.. asa ai ocazia sa cureti fiecare centru in parte, spre exemplu 174 Hz as asculta o saptamana de Luni pana Vineri si as face pauza Sambata si Duminica 285 Hz as asculta doua saptamani la rand cu 4 zile pauza, 396 Hz trei saptamani la rand.. 417 si ramai la trei saptamani pentru fiecare ton pana la 963 Hz..acum, ascultati intuitia, vezi cum te impaci cu frecventele.. noteaza-ti intr-un carnetel daca vrei evolutia parcursa, cum te ajuta, etc.. vezi si tu, totusi, nu te stresa cu aceste tonuri, este doar un instrument… O seara plina de Iubire si Armonie iti doresc !

 3. Din pacate linkul de mai sus a “crapat”, nu functioneaza. Iarta-ma ca insist atat, dar nici linkul de descarcare a tonurilor pe 432Hz nu e valabil. Pe siteul lor sunt sterse si videourile, tot din pacate. Am reusit sa descarc versiunea Ravi simpla, am remasterizat-o eu la 432 Hz. Am ascultat aceasta versiune si la final am constatat ca ma “tine” tampla stanga, nu tare, dar sesizabil. Voi continua meditatiile acestea in paralel cu bolurile tibetane, sase saptamani, apoi voi putea spune care sunt efectele. Nu ma mai mir de ce am luat cunostinta abia acum despre solfeggio si frecvente, probabil ACUM le-a venit timpul, mi-au iesit in cale ca urmare a intrebarilor puse inteligentei universale care a binevoit sa raspunda.

 4. Bine te-am regasit VICTOR ! Din computer au disparut toate informatiile si de curand am avut surpriza revederii .Esti nemaipomenit ! FRECVENTELE SACRE SUNT SOLUTIA VINDECARII SI INALTARII SPIRITUALE .Am plasat informatia pe toate paginile mele pentru semeni .Poti colabora cu Daniel Galea pentru muzica ,deoarece el o daruieste semenilor ,nu o vinde ,cu ceilalti ai grija cu Legea drepturilor de autor .Iti doresc din tot sufletul :DRUM DREPT IN LUMINA IN CONTINUARE ! FII BINECUVANTAT !

 5. Care este modul de utilizare al acestor frecvente, cu ce trebue sa incepem, deoarece e primadata cand incerc asa ceva.

 6. Am creat o meditatie (pentru mine dar si pentru terapie) cu un mixaj pe 3 nivele (meloterapie+frecventele sacre +terapia prin cuvinte ) si a iesit ceva special .
  Suntem apa si aceasta are memorie ,nu uita ! Lucreaza la dezvoltarea memoriei apei tale ….
  Inainte am creat aceasta http://saptesunete.webs.com/
  SUCCES ! Fiecare are experienta lui .Incearca !

 7. Starea mea emotionala nu este una extraordinara ,asa am si ajuns aici, caut vindecare emotionala si evoluare spirituala. Am trecut periodic prin ceva depresii pe care le-am depasit singura , unele mai greu . altele mai usor. Am un sentiment de bine cand ascult aceste tonuri si simt toate simptomele in urma ascultarii lor . Nu ma aflam intr-o stare depresiva cand am inceput sa ascult aceste tonuri , cel putin nu una evidenta ,insa se intampla ceva ciudat . De aprox o sapt .de cand ascult.se intampla pe timpul zilei sa am oscilatii bruste de la o stare de bine si optimism la stare de depresie ,care revine tot mai des de doua zile incoace desi dimineata ma trezesc revigorata. As dori un sfat .
  Sunt oare prea incarcata emotional ,sau ce mi se intampla?
  Multumesc.

 8. Bune.In timp ce am ascultat,mi-a venit greata si o simteam in burta si mi-a amortit degetul mare de la picior.E bine?

  • Salut! Încearcă să asculţi 1 dată la două zile. Vezi cum te simţi, s-ar putea de acord a ceea ce îmi spui să fie vreun blocaj sau ceva asemănător. Nu ar fi nici o problemă în a asculta, totuşi poţi începe cu frecvenţele Sedona1111 şi când o să dispară aceste simptome treci pe Ravi versiunea fără ambient. În orice caz cere Divinităţii(lui Dumnezeu) ghidare în acest proces. Fii binecuvântat!

  • Clic dreapta pe ce vrei să descarci şi te duci la “Save linked content as…” apoi selectezi folderul unde vrei să descarci. Link-urile încă sunt funcţionale. Cu drag.

 9. Ciao Victor, cateodata in timp ce ascult frecvente ,simt ca o ,,pulsatie,,in centrul fruntii.Poti sa mi explici ce este? Nimic neplacut ,doar ca mi lasa in gura( sa nu razi:)) un gust placut.Namaste, Ana.

 10. Multumesc, Victor. Azi le-am descoperit si in mod sigur azi era momentul pentru ele. Namaste! Am sa postez acest link pe pagina mea de FB spre cunoasterea altor persoane interesate. Sper ca este permis!

 11. multumesc lui Dumnezeu ca te-am gasit! aveam mare nevoie de tine si Dumnezeu a gasit o cale sa te descopar.Multumesc!

 12. Auzeam televizorul mergand pe stiri, e posibil sa am un astfel de efect? Jur ca parca ma strangea cineva de gat, o vasodilatatie profunda si intradevar am simtit furnicaturi in gat si parca apa curgand pe omusorul din gura. In primele faze imi tremurau ochii in orbite apoi am simtit un disconfort in gat incepand din grumaz sau gatita(marul lui Adam)

  • Frecvenţele lucrează energetic, dacă este prima ta interacţiune cu energia, felicitări. Fiecare am avut experienţe diferite cu aceste sunete, asta nu înseamnă că mori, dar frica ta de moarte poate ieşi la suprafaţă. Îţi recomand să nu mai asculţi dacă simţi că îţi produce vreun dezechilibru. În pagina principală există butonul Denegări de responsablitate, te rog să citeşti înainte. O seara bună!

   • se pare ca universul raspunde mai repede decat credeam la rugaminti sau simple intrebari,MULTUMESC!!!!!pacat ca eu acum ,cand am descoperit aceste minunate tonuri sunt la lucru in austria si abonamentul la net nu ma lasa sa descarc,dar niciodata nu e prea tirziu,sau mai bine mai tirziu decat nicodata!PACE LUMINA SI IUBIRE,nana

 13. Victor, sunt incantata de tot ce am gasit aici. Sincere felicitari! Esti demn de toata admiratia. Pentru vitiligo ce tonuri recomanzi? Dar pentru eliminarea efectelor folosirii indelungate a calculatorului si mobilului?

  • Nu recomand tonuri, recomand Lumină! Îţi imaginezi cum eşti inunadată de Lumină Albă şi apoi Verde Smarald câte 5 minute fiecare, în fiecare zi şi vei mulţumi Divinităţii pentru vindecare şi binecuvântări.

 14. Multumesc, Victor, vreau sa intreb daca pot trimite Lumina Alba si cea Verde Smarald si altor persoane care nu au cum sa le acceseze. La fel si celelalte raze.
  Namaste!

  • Desigur că poţi trimite, important este să ai permisiunea lor înainte, eventual ceri permisiunea Sufletului lor şi spui Pentru Binele Lui/Ei Cel mai înalt, sub Harul Graţiei şi Modalitatea Perfectă, ideea este că.. cu toţii pot accesa dacă doresc desigur, Lumina.. este Esenţa noastră. Important este ca ei să înveţe să o acceseze conştient. Namaste!

 15. Namaste, Victor!
  Multumesc anticipat pentru raspuns. Voiam sa intreb daca cumva exista indicatii speciale de folosire a Luminii (desi intuitia imi spune ca nu) care ar influenta negativ un fat in burtica mamei lui, in sensul existentei unor contraindicatii sau al unor restrictii de folosire in functie de varsta intrauterina sau de starea de sanatate a fatului (sarcina cu risc).

  • Negativ? nu cred asta.. Totuşi îţi vei asculta intuiţia, Lumina este inteligentă.. :) Dacă totuşi vrei, vei cere atât cât este necesar pentru tine(voi) în acest moment. Nu îţi face griji, Inteligenţa care ne ghidează din interior va ştii cum să te inspire, în orice caz, fără frică! :)

 16. Namaste Victor. Pe mine nu ma afecteaza nici cum. Le ascult si nu se intampla nimic, e normal ? Cred, doar o foarte vaga senzatie de furnicatura in mana dreapta. Multumesc, Victor.

  • Da este posibil să nu simţi nimic, ideea este că acolo unde va întâlni blocaje(energie stagnantă) le va dizolva, de acolo şi senzaţiile. Unii oameni pot simţi energia, ca şi tine :) următorul post îţi va fi de folos. Binecuvântări!

 17. Buna ziua si An Nou fericit!vreau sa va felicit pentru toate postarile pe care le-ati facut.As dori sa va intreb daca imi puteti recomanda tonuri pentru hipoacuzie.intr-adevar ,probabil este ceva si karmic , am auzit si multe lucruri in copilarie care acum la maturitate se manifesta prin durerea urechii stangi si hipoacuzie la ambele urechi.Din pacate doctorii nu au avut niciun tratament decat mi-au spus vitamine si acceptarea situatiei ca in timp auzul se va deteriora treptat.Cu speranta ca imi veti recomnda ceva , va multumesc anticipat

  • Bună, îţi recomand să citeşti cartea Medicina cu Îngeri – Doreen Virtue. Vei găsi în următorul articol informaţii foarte benefice pentru vindecare.

 18. Buna seara. Se pot asculta aceste tonuri in timp ce trebaluiesc prin bucatarie, sau trebuie sa fii relaxat si concentrat pe ceea ce auzi? Mi-am identificat singura problema: am un blocaj de energie la chakra gatului, probleme de comunicare, frica, neincredere. Ce ma sfatuiesti in acest caz?

  • Frecvenţele sunt pentru cei leneşi tu poţi lucra conştient cu acest blocaj :) Vorbeşte ce ai de vorbit, exprimă ceea ce simţi şi ce gândeşti, ai încredere în tine şi arată-le cine eşti cu adevărat.

 19. Multumesc pt raspuns. Da, voi tine cont de sfatul tau, desi de cele mai multe ori simt ca am de spus multe lucruri, dar parca am un nod in gat care nu ma lasa sa ma exprim. E un sentiment foarte frustrant si nu-mi dau seama care este cauza/cauzele.

 20. Buna Victor
  Am 6 luni de cand viata mea s-a schimbat in rau,a inceput cu lipsa de concentrare si lipsa somnului.Am simtit ca m-i s-a pus un clopot pe crestet care ma furnica,cosmare,lipsa somn.Ce e mai rau este ca nu eram in tara,am facut asocieri gresite cu judecata mea si m-am intors in tara.Am intors viata copilului deasemenea,ptr ca eram cu el.
  Doctorii,superficiali,m-au trecut la diagnostic-depresiesi cam atat.
  Nu pot dormi,ma acuz pe mine,ptr tot ce s-a intamplat si nu stiu cum sa redevin eu,cea care amfost.
  Va rog mult sa ma calauziti
  Multumesc

 21. Multumesc bunului Dumnezeu pentru toate darurile pe care mi le face in fiecare zi, tu esti unul dintre ele, Multumesc!

 22. Buna Victor! azi te-am descoperit …si ma bucur pentru acest lucru. As dori sa te intreb daca aceste frecvente ajuta in vindecarea osteoporozei? (mama mea sufera de aceasta afectiune). Multumesc! Alexandra

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s