Invocarea Flăcării Violet

 • EU SUNT Preaiubita mea Prezenţă EU SUNT şi invoc puterea totală a Flăcării Violet pentru a transmuta: cauza, esenţa, efectul, înregistrarea fiecărui gând, sentiment, cuvânt sau acţiune pe care le-am exprimat în orice cadru sau dimensiune, cunoscute şi necunoscute, ce reflectă conştiinţa sărăciei sau lipsa şi limitarea de orice fel.
 • În numele prezenţei Eu Sunt Ceea Ce Sunt, de la Lordul Dumnezeu al fiinţei mele, cer ca fiecare celulă, fiecare atom şi fiecare electron al celor patru corpuri ale mele şi a tuturor corpurilor mele subtile, fiecare particulă de viaţă a ceea ce sunt în toate dimensiunile şi stările de conştiinţă, să fie scăldate cu minunatele şi miraculoasele energii ale Flăcării Violet a Iubirii şi Libertăţii. Cer acum să fiu scăldat continuu, 24 ore pe zi, în fiecare zi a vieţii mele.
 • În numele prezenţei EU SUNT a fiinţei mele, în numele lui Dumnezeu, invoc acum în câmpul aurei mele acţiunea Flăcării Violet de transmutare, de compasiune şi de iertare, pentru curăţarea şi purificarea fiecărui gând şi sentiment din plexul meu solar şi din toate chakrele mele. Cer acţiunea Flăcării Violet de a inunda fiecare celulă, atom şi electron a celor 4 corpuri ale mele în acest moment şi în fiecare zi a vieţii mele, 24 de ore din zi, 7 zile din săptămână, pentru vindecarea tuturor distorsiunilor din câmpurile mele energetice provenite din neînţelegerile trecute şi prezente. Cer energiilor flăcării violet să înceapă să vindece toate distorsiunile din corpul meu fizic, emoţional şi mental. Cu deosebită recunoştinţă, cer acum acţiunea Flăcării Violet să se manifeste în câmpurile mele energetice în deplină forţă şi putere. Şi aşa să fie.
 • În numele sublimului EU SUNT, îl invoc pe St. Germain, gardianul Flăcării Violet, să inunde lumea cu valuri necontenite de Flacără Violet, să infuzeze fiecare particulă a vieţii, fiecare om, femeie sau copil de pe această planetă într-un câmp auric de Flacără Violet pentru a-i proteja şi a-i trezi. Cer ca această acţiune să fie continuată până când va fi restaurată perfecţiunea. Şi aşa să fie.
 • Îmi recunosc divinitatea. Îmi accept dreptul divin din naştere ca şi co-creator cu Dumnezeul nostru Mamă/Tată şi cu Supremul Creator pentru a asista în manifestarea Raiului pe pământ. Accept sabia Arhanghelului Mihail ca pe un simbol al valorii şi demnităţii mele. Promit să folosesc energiile Primei Raze a Puterii, Voinţei şi Autorităţii cu iubire şi compasiune pentru binele cel mai înalt al întregii creaţii. Flacără Sacră din Inima lui Dumnezeu, arzi prin şi împrejurul fiecărui electron de energie cosmică pe care l-am eliberat vreodată sau pe care l-am manifestat şi care nu reprezintă perfecţiunea. Transmută acum cauza, esenţa, înregistrarea şi memoria fiecărui gând, cuvânt, acţiune, sau sentiment pe care l-am exprimat vreodată şi care mă împiedică să-mi cunosc şi să-mi accept adevărata mea identitate ca extensie divină a Dumnezeului nostru Mamă/Tată. Cer ca, începând din acest moment, Flacăra Violet a iertării să ardă prin şi de jur împrejurul meu, extinzându-se cu fiecare moment până la maximul permis de legea cosmică, până când voi fi eliberat de orice credinţă care nu reprezintă realitatea naturii mele divine perfecte. EU SUNT prezenţa lui Dumnezeu manifestată în lumea fizică a formei şi îmi accept dreptul meu divin din naştere şi misiunea mea, ACUM! ŞI AŞA SĂ FIE! ŞI AŞA ESTE! EU SUNT CEEA CE SUNT!

18 thoughts on “Invocarea Flăcării Violet

  • Mulţumesc pentru binecuvântare. Doamne, binecuvântarea pe care acest Suflet mi-a oferit-o, înmulţeşte-o Doamne până la infinit şi oferă această binecuvântare tuturor copiilor tăi ! Mulţumesc !

 1. Poate d-zeu m-a indrumat pe acest site, si You tube.Am ascultat vindecarea Quantum k,e minunata si benefica,kiar aveam nevoie de aceea si am cautat pe Youtube,pt eliminarea energiei negatve si am gasit acest minunat videoklip.Am insa o nedumerire,Acesta efect si daca nu esti initiata in flacara Violet?eu sint initiata in reiki si cred ca facusem blocaje in toate planurile,dar vad ca D-zeu ma ajuta sa imi revin scotind in cale oameni minunati,lucratori cu lumina,ceea ce mi-am dorit f mult sa pot sa imi revin pt a fi si eu un bun lucrator cu lumina!Eu va doresc din inima multa lumina si iubire,D-zeu sa va binecuvinteze si sa va ajute sa duceti pina la capat misiunea pe pamint.Cu respect,Pace,lumina si iubire!

  • :) Drag inger, Flacara Violet are un efect miraculos, se poate activa si prin aceasta afirmatie ” Eu Sunt Torta Flacarii Violet(x3) – Eu Sunt Puritatea pe care Dumnezeu o doreste !(x3) ” In caz ca ar fi necesar, intrii in meditatie, ceri asistenta ingerilor pazitori si ceri Sinelui tau Superior sa te initieze in Flacara Violet pentru binele tau cel mai inalt si binele cel mai inalt al tuturor. Cat despre lucrul cu lumina, Omraam Mikhael Aivanhov ne-a invatat sa spunem asa ” Doamne Dumnezeul meu, sunt in Slujba Ta, iti stau la dispozitie, orienteaza-ma, lucreaza prin mine pentru a-ti implinii Proiectele si Planurile Tale !(x3) ” spusa dimineata chiar si la orice ora.. oricand vrei de cate ori vrei.. :) Sunt sigur ca totul va fi bine, incearca sa cauti inauntrul tau tot ceea ce ai nevoie… ! Te imbratisez cu drag, Victor !

   • Va multumesc mult stimate domn,desi cu intirziere pt ca nu am stiut ca mi-ati rasp.Mi-ati fost de mare ajutorsi am multe de invatat de la d-str.trec printr-o perioada fff grea si sincer nu stiu cum voi trece peste asta dar D-zeu e mare.Eu va multumesc din toata inima!Fiti binecuvintat!

 2. Sunt o fata de 12 ani, bunica mea este bolnava, iar eu jucandu-ma pe spatele ei, aceasta a simitit un curent rece, ca un curent electric. Ce ar putea fi asta? Imi puteti raspunde?

  • Bună Miruna, bine te-am găsit. Energia ce a simţit buni tău poate fi de mai multe feluri aşa că ne vom opri doar la a spune că dânsa a primit prin intermediul tău un plus de Energie. Încearcă când te ma joci pe spatele bunicii să îl rogi pe Dumnezeu să te susţină cu orice ai avea nevoie. Fii binecuvântată!

 3. Buna seara!va rog sa imi spuneti,daca d-str faceti initiere gratuita in Flacara violet!Eu intru in fiecare zi pe acest site pt a invoca Flacara Violet,dar ceva imi spune sa fac si o initiere in Flacara Violet pt ca simt ca imi este de mare ajutor,de mai bine de 10 luni,imi merge fff rau pe toate planurile.Va rog f mult sa imi dati un rasp.Eu tin sa va multumesc in mod special pt tot ce ne ajutati si ne invatati.Va doresc ca Lumina Divina sa va insoteasca pretutideni!Fiti binecuvintat,Suflet divin!

  • Bună Viorica, spune cineva aici pe blog într-un comentariu “insa ca sa reusesc sa ma bucur pe deplin de prezent trebuie sa cobor putin in intunericul meu pt a face lumina si a face loc iubirii si acceptarii.” Pentru iniţiere te invit să citeşti asta ” https://www.box.net/shared/x9c48tqoc0aeqaji5qfe ” doar să schimbi acolo şi să pui Flacăra Violet. Şi fii fără grijă.. unde nu reuşeşte omul, reuşeşte Dumnezeu. Binecuvântări Celeste!

 4. Buna! Pana la varsta de 12 ani, nu am aflat ce este aceea ‘Flacara Violet’, nu sunt experta,sunt incepatoare, totul a incepu printr-o joaca de copii (o poveste mai lunga). Ce as vrea eu sa intreb este: Cum iti dai seama daca esti inzestrat cu puterea Flacarii Violet? Bine inteles aceasta este doar una dintre intrebarile mele. Astept un raspuns cat mai rapid.
  Multumesc.

  • Cum îţi dai seama.. cum să îţi spun.. Flacăra Violet.. face parte din noi, precum Iubirea. Sper în curând să explic mai multe despre aceste Raze.. cu toate că se poate găsi şi informaţie de calitate pe site-urile de internet. Caută pe site, la Decrete… găseşti Invocarea Flăcărilor Violet, şi încearcă să simţi puterea Flăcării Violet.. imaginează-te în Flacăra Violet..

   Se spune că.. cu cât ne oferim mai mult Divinităţii, aura noastră se transformă în violet.. :)

 5. Victor, multumesc mult si Bunul Dumnezeu sa te Binecuvinteze pentru tot ceea ce faci si sa iti lumineze pasii.Doamne Ajuta.

 6. Am facut o meditatie pe semnul Cho-Ku-Rei si in ea mi-a aparut Saint Germain. Inainte sa fac meditatia nu stiam nimic despre el si despre flacara violet. l-am cautat pe net dupa caracteristicile fetei si cand am dat de o poza a lui, mi-am dat seama ca el e. De ce mi-a aparut Saint Germain in acea meditatie? Ce semnifica?

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s